Turisztikai gyakorlati helyek jelentkezését várjuk!

A Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kar, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft. és a Marco Polo GEIE az ERASMUS+ program által támogatott, HEAL-ALL – HEAlthy Life ALLiance for Health Tourism Education Development and Reorganisation című, 2020-1-HU01-KA203-078799 számú projekt keretében gyakorlatorientált képzést segítő webportált alakított ki, mely az alábbi linken elérhető:

https://healall.eu/home/participating-companies/

Várjuk olyan turisztikai szervezetek jelentkezését, amelyek gyakorlati helyként szívesen csatlakoznának a kezdeményezéshez. Jelentkezés a kitöltött és cégszerűen aláírt Hozzájáruló nyilatkozat megküldésével történik a horvath.aniko@innoregio.eu e-mail címre.

A hallgatói gyakorlatra való jelentkezés folyamatában akkor szükséges további kapcsolatfelvétel, amennyiben valamely hallgató az adott partnert választja a gyakorlatvégzés helyszínéül. Ebben az esetben Együttműködési megállapodás megkötésére is van lehetőség az érintett partnerek között (Egyetem – gyakorlati hely).

Az adatok kezelése minden esetben a Debreceni Egyetem GDPR Szabályzatnak megfelelően történik, amely az alábbi linken elérhető: https://unideb.hu/szabalyzatok).

Küldje tovább!