SACHE Képzéssorozat A Kulturális És Kreatív Ipar Szereplőinek

SACHE Képzéssorozat A Kulturális És Kreatív Ipar Szereplőinek

A programról:

Március 24. (szerda) – Üzleti, innovációs és marketing képzési modul, valamint egy Kulturális és kreatív ipari képzési modul részesei lehetnek a kulturális intézmények képviselői (múzeumok, galériák, színházak, fesztiválok és kulturális örökséghez kapcsolódó szervezetek). Olyan témákat fogunk körbejárni, mint a Vállalatok társadalmi felelősségvállalása, Vállalati identitás és szervezeti kultúra, Etikai Kódex.

Március 25. (csütörtök) – A második nap célcsoportja a kulturális és kreatív iparhoz kapcsolódó vállalkozások, vállalkozók lesznek akik szintén egy Üzleti, innovációs és marketing képzésben vehetnek részt, a Kulturális és kreatív ipari képzési modul során pedig olyan témák kerülnek a középpontba, mint Társadalmi kohézió és részvétel, Közönségépítés, Digitális elkötelezettség.

Március 26. (péntek) – A harmadik napon az un. “public” intézményeket, hatóságokat, állami szerveket, önkormányzatokat, döntéshozókat célozzuk, ezen a napon az Innovatív KKV-k finanszírozásáról lesz szó a kulturális és kreatív iparban, illetve a Kulturális és kreatív ipari képzési modul során olyan témákról, mint Kulturális tervezés, Kulturális örökségek, valamint a kulturális és kreatív iparágak szereplőinek feltérképezése.

A képzések online, magyar nyelven, ZOOM eszközön keresztül kerülnek megrendezésre.

A képzéseken való részvétel INGYENES, de előzetes regisztrációhoz kötött, az esemény online elérhetőségét email-ben fogjuk kiküldeni a regisztráltak részére.

Részvételi szándékotokat az info@innoregio.eu e-mail címen jelezhetitek nekünk.

Küldje tovább!