Sajtórendezvény Budapesten, Az Európai Zöldségek És Az Európai Datolyaszilva Népszerűsítéséhez Kapcsolódóan

Az eseményen Katerina Michou – a promóciós kampányt végrehajtó szervezet, a NOVACERT LTD projektmenedzsere rövid bevezetőt tartott és tájékoztatta a vendégeket a MEDITERRANEAN COMBO programról. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Doukas Marinopoulos, a budapesti görög nagykövetség gazdasági és kereskedelmi részlegének vezetője, valamint egy rövid köszöntőt is mondott.

A program kedvezményezettjei nevében Douloumis Xenofon, az “Anatoli” – Ierapetra Crete Mezőgazdasági Szövetkezet igazgatóságának tagja beszélt, megosztva a legfontosabb témákat a mezőgazdasági együttműködésről és a promóciós kampányról. Kitért az Európai Zöldség minőségére és biztonságára, valamint a technológiailag fejlett termelési módszerekre is.

Végül Milassin Ákos, a Testnevelési Egyetem adjunktusa – aki a rekreációs folyamatokra és az egészséges életmódra specializálódott a sportoláson és étkezésen keresztül – beszélt az európai gyümölcsök és zöldségek táplálkozási előnyeiről.

Az előadásokat követően európai gyümölcsökből és zöldségekből álló vacsora fogadta a vendégeket. Ezzel egyidőben, március 22. és 24. között a program a Sirha Budapest Kiállításon (Hungexpo, A F3 csarnok) vett részt, megosztva az európai zöldség-gyümölcs termelés kiváló minősége iránti tudást és szenvedélyt!
A „Gyümölcsök és zöldségek bemutatása és népszerűsítése az EU belső piacán” című, „Mediterranean Combo – Kiváló minőségű gyümölcsök és zöldségek Európából” alcímet viselő promóciós program célja, hogy tájékoztatást adjon a legszigorúbb élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelően termesztett, egyedülálló minőségű és ízű európai gyümölcsökről és zöldségekről a célországok fogyasztói és szakmai képviselői – élelmiszeripari szakértők, kis- és
nagykereskedők – számára.

Küldje tovább!