Projektjeink

Nemzetközi pályázatok

Oktatási innovációk a turizmus fejlődéséért

A tananyag modernizálásával, nemzetközi gyakorlati innovációk létrehozásával, együttműködések kialakításával, valamint a hallgatói mobilitás elősegítésével reagált a COVID járvány miatt a turizmusban bekövetkezett változásokra egy hároméves nemzetközi programban a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kara (DE ETK), a Sapentia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, az olasz Marco Polo G.E.I.E és az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. Az egyetemi képzéseknek követniük kell a turizmus fejlődését szolgáló új...

Kreatív Műhelyt Nyitunk Debrecenben

A ROHU Create2Gather pályázat keretében megnyitjuk InnoTér nevű műhelyünket. A FIXDebrecen egy olyan kreatív műhely, ami lehetőséget biztosít a már működő vagy induló kreatív vállalkozások számára, hogy termékeik előállítására használhassák az itt megtalálható eszközöket, amelyeket elegendő tőke hiányában megvásárolni nem tudnak. Egyszóval, a kreativitásodnak most már semmi sem szabhat határt.

„Családok Jövője Az Európai Vidéki Térségekben”

Az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. partnerként vesz részt a „FAMILIES - future abilities for families in rural European communities” nevezetű ERASMUS+ projektben, mely projekt megvalósítása 2020. szeptember 1-jétől indult. Az INNOVA a projekt szakmai megvalósításán túl, a projekt disszeminációs feladataiért lesz felelős.

Hazai pályázatok

Hortobágy Turisztikai Vonzerejének Fejlesztése

A „Hortobágy – Világörökségünk a Puszta” című, GINOP-7.1.9-17-2018-00024 azonosítószámú projekt 2018. december 1-én indult, közel 3 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztést foglal magába. A fejlesztés során a világörökségi helyszín több épülete, turisztikai attrakciói és Hortobágy belvárosa is megújul.

Lezárt pályázatok

Learntech Accelerator (LEA) H2020 Projekt

A LEA projekt célja egy olyan beszerzési hálózat létrehozása, amely segítségével feltárható és megismerhető az oktatástechnológiai beszerzések gyakorlata az EU tagállamokban, az esetleges nehézségek, akadályok és az ezekre alkalmazott sikeres megoldások. A LEA projekt keretén belül előkészítésre fog kerülni egy PCP (Kereskedelmi hasznosítást megelőző közbeszerzés) és egy PPI (Innovációs célú közbeszerzés) kiírás.

SMART_WATCH Nemzetközi Projekt

A projekt fő témája az Intelligens Szakosodási Stratégiák, valamint azok végfelhasználóinak valós igényei közötti kapcsolat feltérképezése, illetve ellenőrző, monitoring rendszer kiépítése. Az intelligens szakosodás jelentése, hogy az adott régióhoz köthető irányelvek és intézkedések a terület erősségeire és komparatív előnyeire koncentrálnak.