Kiváló Minőségű Gyümölcsök És Zöldségek Európából

Kiváló Minőségű Gyümölcsök És Zöldségek Európából

A Friss Zöldségtermelők Szövetsége és a Spanyol Datolyaszilva Szövetség tagjai a MEDITERRANEAN COMBO európai program keretében sajtóeseményt szerveznek Budapesten.

Az eseményre 2022. március 23-án, szerdán 18.00 órakor kerül sor a Mamaison Hotel Andrássy Budapestben ( 1063 Budapest, Andrassy út 111), melyet egy négy fogásos vacsora követi a “La perle Noire” étteremben.

A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a friss termékek – különösen a zöldségek és a datolyaszilva – fontos szerepére a kiegyensúlyozott étrendben, hangsúlyozva, hogy az európai fogyasztók tápértékük és ízük, valamint kiváló minőségi és biztonsági jellemzőik alapján válasszák ezeket a termékeket.
A program március 22-től 24-ig, a budapesti Sirha kiállításon is részt vesz.

A MEDITERRANEAN COMBO standot megtekintheti a Hungexpo A F3-as csarnokában.
A „Mediterrán kombó – Kiváló minőségű gyümölcsök és zöldségek Európából” az EU társfinanszírozásával megvalósuló „Tájékoztatási és promóciós intézkedések a gyümölcsökről és zöldségekről az EU belső piacán” promóciós program megkülönböztető címe. A cél, hogy vásárlói tudatosságot hirdessen a célországok fogyasztói, a szakmabeliek, mint élelmezésügyi szakmai szervezetek, kereskedők, nagykereskedések körében. Mindezt a páratlan ízű európai zöldségek és gyümölcsök esetében a legszigorúbb biztonsági előírásoknak betartása mellett előállított termékek minőségére és ízére alapozva kívánják elérni.

Küldje tovább!