Szerezz szakmai tapasztalatot az egyetemi évek alatt az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft.-nél!

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karával együttműködve 2018. szeptemberétől lehetőség van Vállalkozásfejlesztés MSc duális képzés keretein belül szakmai tapasztalatot szerezni az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft.-nél. 

Az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft. 2008-ban jött létre regionális kulcsszereplők összefogásával. A Társaság célja, hogy az Észak- Alföld regionális innovációs és kutatás-fejlesztési folyamatainak összehangolásával, koordinálásával, technológiai innovációs hálózatok szervezésével és támogatásával, valamint innovációs szolgáltatások nyújtásával hozzájáruljon a régió/Hajdú-Bihar megye gazdasági fejlődéséhez, innovációs potenciáljának hasznosulásához, hazai és nemzetközi elismertségének/jelenlétének növeléséhez.

A duális képzés keretében már a végzéskor olyan szakmai tapasztalattal fogsz rendelkezni, amely a munkaerőpiacon jelentős előnyt jelent. Emellett gyakorlatban is kipróbálhatod az egyetemen szerzett ismereteket, a csapatmunkát és a vállalati kultúrába való beilleszkedést. Amennyiben szívesen dolgoznál az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft.-nél, küldd el önéletrajzodat az info@innoregio.eu e-mail címre!

Vállalkozásfejlesztés MSc szak cégen belüli bemutatása 

A nemzetközi projektmenedzserek mellett megismerkedhetsz különböző nemzetközi. Innovációs projektek végrehajtásával, innovációs pályázatok előkészítésével. Az EU innovatív ötleteket támogató pályázatait ismerheted meg, valamint részt vehetsz ilyen pályázatok összeállításában, futó pályázatok menedzsmentjében. A projektmenedzserek mellett hazai pályázatokon keresztül is tapasztalatot szerezhetsz a pályázatírás, projektterv készítés területén. Emellett a vállalkozás futó projektjeiben a projektmenedzsment terület számos részfeladatában és a projektek kommunikációs, disszeminációs feladataiban is részt vehetsz.

Megismerkedhetsz a KKV-k sajátosságaival az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. ügyfélkörével való kapcsolattartáson keresztül.

Vállalkozói kompetenciákat fejlesztő tréningprogram