Hírek

Eredményesen zárult a SMART_watch projekt Az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. partnerként vett részt a 2017 júniusában indult „SMART_watch INTERREG Central Europe” című nemzetközi projekt megvalósulásában. Interjú Vámosi Gábor ügyvezetővel, az elmúlt három év eredményeiről.
Az alábbi videóban röviden bemutatjuk a SMART_watch projektben elért eredményeinket.
A SMART_watch nemzetközi projektünk keretében elkészült a MINIBook sorozat, melynek legfőbb célja, hogy átfogóan bemutassa a projekt során elkészült eredményeket.
A SMART_watch projekt keretében 2020. május 29-én, 11 órai kezdettel megrendezésre kerül a SMART_watch online záró konferencia
A SMART_watch projekt keretében 2020. április 28-án, megrendezésre kerül a "Post 2020 SMART SPECIALISATION" nemzetközi online workshop
SMART_watch MiniBook letöltési lehetőség.
Megjelent egy új pályázati lehetőség, melynek segítségével vállalkozása exportlehetőségét támogathatja. Az Exportfejlesztési Pályázati Program jelenleg egyedülálló az elérhető állami támogatások között, mivel ágazattól függetlenül célzottan a már exportáló vállalkozások (és szakmai szervezetek) külpiaci megjelenését hivatott támogatni. A pályázat keretében elsősorban külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenésre, árubemutatók szervezésére, marketing tevékenységre, vagy tanúsítványok megszerzésére igényelhető támogatás.
"Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése - képzés és mentorálás az Észak-alföldi régióban” GINOP 5.1.9.-17-2017-00004 kódszámú projekt keretében támogatott képzés.
Kollégáink a SMART_watch nemzetközi projekt keretében 2019. szeptember 16-18. között 3 napos partnertalálkozón vettek részt Torinoban.
Az INTERREG Central Europe SMART_watch nemzetközi projektünk keretében kollégáink, valamint a projekt kommunikációs feladataiért felelős munkatársak egy szakmai szemináriumon vettek részt 2019. szeptember 9-10. között Budapesten.